Etiketter

torsdag 10 december 2020

TunaLulea-podcast: Det goda byggprojektet

Uppdatering: alla bilder på dom smaskiga byggen finns nu tillgängliga på nätet - ta en titt här! Du Tuna-elev, som inte har röstat: länken skall finnas för dig i Teams - annars kan du höra av dig till undertecknad!

Kan det möjligen finnas ett godare byggjobb än att bygga pepparkakshus?! Dessa byggen har blivit något av en klassiker på Tunaskolan och då skall eleverna såklart också rösta om de allra vassaste byggen!

Extra kul denna gång för att det blev ett ämnesövergripande arbete: beräkningarna hos Johan Beglund på NO/teknik och själva byggarbetet på hemkunskapen. Tidigare har eleverna kunnat beskåda mästerverken genom att titta in på hemkunskapen men - i dessa pandemitider - är det givetvis virtuella kanaler som gäller.

MiK-killarna Alvin och Albin från 9a passade på och frågade ut Johan om hur han blev insyltad i detta smaskiga byggjobb och nu finns också intervjun tillgänglig som ytterligare en episod på den berömda TunaLulea-podden. In med lurarna och lyssna - direkt här på sidan eller varför inte prenumerera och lyssna genom Spotify!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar