Etiketter

torsdag 17 december 2020

Johan & Niilo: Marknadsföring!

Skall vi sälja plugget? Jamen! Såklart till eleverna, både till nya och 'gamla' - som skall känna att det inte är så tokigt att gå på Tuna - men det stannar inte där. Målgruppen är visst betydligt större än så.. 

Vi pratade också mycket om bowling, hör och häpna! Själv har jag aldrig tänkt på hur mycket bowling och utbildning har gemensamt men nu har Johan övertygat mig: det är snudd på likhetstecken mellan dessa två verksamheter. Mer bowling åt folket, både till unga och gamla!

Att synas på nätet? Det är egentligen inte valfritt längre - frågan är bara om man själv tar tag i detta och ser till att den publika portfolion blir en bra sådan. En sak är säker: gör man inte detta själv, så är det andra som gör det åt en och då har man inget att säga till om!

Vad skall då vara just vår grej, på Tuna? Trevliga elever, bra pedagoger? Javisst - och exakt så beskrivs kanske ytterligare tusen skolor. Det gäller att gräva aningen djupare och det här med 'mångfald' - ordet som faktiskt nämns på den tjusiga sajten Tunaskolan har - kan vara en bra utgångspunkt. Fast för egen del skriver jag inte det här ordet med stor bokstav :)

Titta in på TunaLulea-podden på Anchor - eller passa på och prenumerera genom Spotify! Värt snack borde du också kunna lyssna på direkt här nedanför. Just ja - god Jul på er alla, vi hörs nästa år och förhoppningsvis inte endast On Air!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar