Etiketter

torsdag 8 oktober 2020

TunaLulea-podcast: lyssna, prenumerera!



Det var väl på tiden men nu har Tunaskolan en alldeles egen podcast (och podcast är faktiskt inte radio)! Så småningom skall det komma allt fler episoder som på olika sätt speglar alla fina saker som (främst) eleverna skapar och får vara med om under sin tid på Tuna. Vi har dragit igång podden på Elevens val MiK men såklart skall alla elever - och kanske, kanske också lärare! - kunna bidra när andan faller på. Det är inte omöjligt att vår podcast kan användas i flera skolämnen framöver; samma gäller såklart också denna blog.

Samspelet mellan Tunablogg och TunaLulea-podcast är ganska naturligt; varje podcast-episod skall få en 'blänkare' här på bloggen, med en direktlänk till just det aktuella podd-avsnittet. Då blir det dubbelt så lätt att hitta godsakerna!

TunaLulea-podcast finns nu på många olika plattformar - Google podcasts, PocketCasts och flera andra - men många känner säkerligen till allra bäst Spotify som numera inte endast erbjuder musik. Podcast har blivit en jättegrej i den stora världen och det håller på att hända också i Sverige. Det riktigt tjusiga är såklart att när man prenumererar på en podcast så får man automagiskt alla nya avsnitt i sin smarta(?) mobil!

Har du idéer, tankar eller förslag för oss, hur vi skulle kunna jobba med TunaLulea-podden och med denna blogg framöver? Passa på och hör av dig - vi vill ha tips!

Följ Tunablogg 7-9 genom E-post - missa aldrig ett nytt inlägg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar